Om Babo Bygg

Firmaet utfører arbeider innenfor nybygg og tilbygg, renovering og rehabilitering. Vi kan gjøre alle snekkertjenester arbeider, maler og sparkling, murarbeider og flisarbeider.
For 3 år siden startet jeg arbeider som snekker og maler i ENK Gediminas Bagocius.
Bedriften har sentralgodkjenning for ansvarsrett, og vi har et godt system for internkontroll og kvalitetssikring. Vi har 10-15 ansattere, som har 15år erfaring. Kvalitet er det viktigste for oss. Vi samarbeider med Maxbo, Sto, Sts, Becker og har gode tilbud og kvalitet.
Vi samarbeider med Wettergren Fasade As og andre bedrifter i store prosjekter.
Vi bruker mye tid på å gjøre kundene. Vårt mål er ikke bare at kundene skal være fornøyde, men storfornøyde!
Vi tar oppdrag fra både privatpersoner og næringsliv/offentlig.

VÅR TJENESTER

Nybygg og tilbygg

Serviceavdelingen oppfører også mindre nybygg. Det kan dreie seg om eneboliger, garasjer, tilbygg osv. Prosessen blir håndtert av få personer for å gi kundene best mulig personlig oppfølging. Med vår erfaring, og iver etter å oppnå det beste resultatet - står vi alltid klar for nye utfordringer, enten det er gammelt eller nytt.

Rehabilitering/Renovering

Bago Bygg AS utfører renovering/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Rekonstruksjon

Innvendig/utvendig Vi utfører innvendig/utvendig rekonstruksjon. Det er ofte skifte av gamle paneler, gips, puss, male på nytt. Med vår erfaring, og iver etter å oppnå det beste resultatet - står vi alltid klar for nye utfordringer, enten det er gammelt eller nytt.

VI ERHER

Oslo

+47 405 84 277
Bagobygg@yahoo.com
Ringnesveien 1, 1960 Løken

Ta kontakt

Kontakt
+47 405 84 277
Bagobygg@yahoo.com
Ringnesveien 1, 1960 Løken
Takk for meldingen, vi kontakter deg så fort så mulig.
Beklager, men noe gikk galt.
© tavo.no 2020. All Rights Reserved.